Toys that share happiness

Hoewel het merk GILA Toys een nieuwe naam is in de markt, hebben wij jarenlange ervaring in de verkoop van kindvriendelijk en verantwoord speelgoed van uitstekende kwaliteit. Onze missie is om kinderen – én ouders – blij te maken met betaalbaar speelgoed voor álle kinderen, zonder in te moeten leveren op de kwaliteit. Zo hopen we te delen in vreugde en plezier!

Getest op betrouwbaarheid en veiligheid

GILA speelgoed is veilig en betrouwbaar dankzij de strikte kwaliteitscontroleprocedures. Het voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen van verschillende landen, en wordt getest op duurzaamheid en veiligheid voor kinderen van verschillende leeftijden. Het speelgoed bevat geen schadelijke stoffen en is geschikt voor kinderen om mee te spelen.

Dynamisch speelgoed stimuleert de ontwikkeling!

GILA’s dynamische speelgoed bevordert de ontwikkeling van kinderen met educatieve spellen en interactieve speeltjes die de cognitieve, fysieke en sociale vaardigheden verbeteren, terwijl kinderen tegelijkertijd plezier hebben en hun verbeelding gebruiken.

Uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs

GILA speelgoed is veilig en betrouwbaar, en biedt hoogwaardige speelgoedopties voor kinderen van alle leeftijden tegen betaalbare prijzen. Of het nu gaat om bestuurbare auto’s, racebanen, waterpistolen of ander speelgoed, GILA streeft ernaar om kwaliteitsspeelgoed betaalbaar te maken.

Speelgoed met een echte beleving

GILA speelgoed biedt innovatieve en educatieve speeltjes van hoge kwaliteit die de ontwikkeling van kinderen stimuleren en zorgen voor urenlang speelplezier. Van interactief speelgoed tot coole bouwsets, GILA biedt veilige en betrouwbare speelgoedopties.

De garanties van GILA

  • Ons speelgoed wordt uitvoerig getest op kwaliteit
  • Het speelgoed dat je koopt is getest op veiligheid
  • Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd
  • Retourneren is helemaal gratis
  • Je betaalt veilig en vertrouwd
  • Jouw aankoop wordt gratis verzonden
  • Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • En, een brede glimlach tijdens het spelen!